Mistä muistat tämän kesän?

10.8.2015
Ilse Manner

Suomi palailee arkijärjestykseen viimeistään tällä viikolla, kun koulut käynnistyvät. Hiki nousee pintaan yhdellä sun toisella, varsinkin, kun elohopea vaikuttaa vihdoin nousevan kaivattuihin lämpölukemiin.

Suomi palailee arkijärjestykseen viimeistään tällä viikolla, kun koulut käynnistyvät. Hiki nousee pintaan yhdellä sun toisella, varsinkin, kun elohopea vaikuttaa vihdoin nousevan kaivattuihin lämpölukemiin. Toisilla pisaroita heruttaa työn tai opiskelun aloitus, toisilla taas se, ettei olekaan mitään mihin palata tai mitään mitä aloittaa. On etsittävä paikkaa itselleen, joko ensimmäistä kertaa tai jälleen kerran. Niin tai näin, saattaa olla, että mieli välillä kaihoilee kesän huolettomuuteen, sillä menee hetki ennen kuin on taas ankkuroiduttu arjen vauhtiin ja rytmiin.

Mihin sinä palaat ajatuksissasi, kun muistelet tätä kesää? Onko se paikka, tilanne, tunnelma, hetki, väri, ääni, tuoksu vai mikä nousee mieleesi?

Entä millaista voimaa saat siitä arkeesi? Rentoutta, naurua, rauhaa kenties? Jotain hyvää joka tapauksessa.

Agenssissa on loman jälkeinen elämä käynnistynyt varsin vauhdikkaasti. Vaikka arkeen palaaminen on tuntunut oikein mukavalta, olen silti palannut ajatuksissani kesään useasti. Ja huomannut, että minulle kesän voimaa antaa pienen nukkuvan poikani hiusten tuoksu. Yhdessä nukutut päiväunet jäävät arjen tultua harvemmalle, mutta niiden onnellista rauhaa tuova vaikutus kestää kesämuistelona vielä pitkään.

Iloa arkeen paluuseesi!

P.S. Arjen myötä alkavat taas Agenssin suositut aamiaiset. Ensimmäisenä on vuorossa työyhteisösovittelu 8.9.2015 klo 8.00. Lue lisää ja tule mukaan!

Kirjoittaja

Ilse Manner

Ilse Manner

Kirjoittaja rakastaa dokumentteja, pelkää hammaslääkäriä ja uskoo, että jos haluaa kehittää asioita, pitää kehittää ihmisiä. Niin kirjoitusvirheet kuin mielipiteet ovat kirjoittajan omia.

PS. Ilse on jo siirtynyt urallaan eteenpäin, mutta vahvat kirjoitukset elävät edelleen.

Agenssin palvelu

Parempaa tiimien toimivuutta ja yhteistyötä

Virus luottamusta nakertamassa?

Paula EnströmPaula Enström 2.4.2020 — COVID19 on hetkessä myllertänyt kansakuntien arkirutiinit ja -rytmit uuteen moodiin. Muutamassa viikossa olemme olleet pakotettuja löytämään uudenlaiset tavat lastemme päivähoitoon ja koulunkäyntiin, omaan henkilökohtaiseen työntekoomme, työyhteisöjemme sisäiseen ja ulkoiseen kanssakäymiseen puhumattakaan ystävyys- ja sukulaissuhteiden hoitamisesta.

Johtaja jo syntyessään?

Paula EnströmPaula Enström 13.2.2020 — Olen pohdiskellut, mistä syistä toiset yksilöt ja ryhmät kehittyvät nopeammin johtamisen arkiteoissa. Millaisilla tavoilla kehittymisen matkaa on mahdollista inspiroida, vauhdittaa ja tukea? Mistä syistä jotkut ottaantuvat kehittymiseensä paremmin kuin toiset?

Kuinka tyytyväisiä asiakkaamme oikein ovatkaan? Mitä he meistä ajattelevat?

Tarja Pudas-JounilaTarja Pudas-Jounila 18.11.2019 — Kartoitimme lokakuussa muutamalla väittämällä asiakkaittemme tyytyväisyyttä Agenssiin. Kysely lähti 140 henkilölle, joilla oli tuoretta arjen kokemusta jostain Agenssin palvelusta. Ja voi hyvä mahdoton, kuinka hienon tuloksen saimmekaan! Kaikilla neljällä osa-alueella arviot olivat suoraan sanottuna loistavia. Nyt on syytä juhlaan! Samalla se herätti meissä myös ihmetteleviä kommentteja ja epäileviä kysymyksiä, mutta niistä tarkemmin jäljempänä blogissa.