Teemme johtamisen, johdon ja tiimien valmennusta sekä fasilitoimme muutosta osallistavasti, myös etätoteutuksilla. Haluamme saada aikaan merkityksellistä työelämää, jossa on tilaa osallisuudelle ja ajattelulle.

Palvelumme

Itsensä ja muiden johtamisen kehittäminen

Kehittyminen itsensä ja muiden johtamisessa edellyttää niin omien kuin organisaation yhteisten ajatusmallien ja johtamisuskomusten haastamista. Sille kehitysmatkalle saat meistä agenssilaisista lempeän jämäkän ja vaativan kumppanin.

Parempaa tiimien toimivuutta ja yhteistyötä

Valmennamme tiimejä löytämään oman tapansa työskennellä tavoitteellisesti yhdessä – myös haastavissa tilanteissa. Tavoitteena työyhteisö, jossa kaikkien on hyvä tehdä työtä ja jossa on aikaa ihmisille ja heidän potentiaalinsa nostamiselle.

Organisaation yhteisen suunnan ja kulttuurin kirkastaminen

Johtamis- ja organisaatiokulttuurin kehittäminen vaatii asenteiden, uskomusten ja käyttäytymisen rohkeaa tarkastelua ja arjen toimintatapojen sinnikästä uudistamista. Näissä prosesseissa me agenssilaiset kuljemme asiakkaan rinnalla ja pidämme työskentelyjen fokuksen kirkkaana.

Lisää aikaa ja fokusta HR:n kehittämiseen ja toimintoihin

Emme marssi jähmeiden konseptien kanssa paikalle, vaan teemme asiakkaan näköistä modernia HR:ää – ketterästi, tehokkaasti ja osallistavasti. Keskitymme jokaiseen asiakkaaseen yksilönä ja muotoilemme HR:n vastaamaan asiakkaan senhetkistä kehitysvaihetta ja toiminnan tavoitteita.

"Agenssin konsultti ei tule paikalle viisastelemaan, vaan saa osallistujat itse ajattelemaan. Silloin on mahdollista, että myös jotain konkreettista tapahtuu. Arvostan tätä taitoa!"
Senior Director Tapio Puurunen
Sitowise Oy

"Rekrytoinnissa käytetyt toiminnalliset menetelmät antoivat erittäin hyvää informaatiota ja syvemmän kuvan ehdokkaista kuin perinteiset menetelmät. Olemme olleet todella tyytyväisiä onnistuneesta rekrytoinnista."
Toiminnanjohtaja Anni Lausvaara
Yrjö ja Hanna Säätiö

Kohti asiakkaan tavoitteita Agenssi-tilan kautta

Luomme asiakkaan tavoitteiden mukaisen kehittymisen prosessin, jonka aikana luotsaamme muutosajattelua sekä tekemistä, joka vie jämäkästi yksilön ja ryhmän toimintaa kohti tavoitteita. Tämä tapahtuu Agenssitilan avulla: luomme ajan ja paikan oman itsesi ja toisten kuuntelulle sekä yhdessä ajattelemiselle.