Lisää aikaa ja fokusta HR:n kehittämiseen ja toimintoihin

Emme marssi jähmeiden konseptien kanssa paikalle, vaan teemme asiakkaan näköistä modernia HR:ää – ketterästi, tehokkaasti ja osallistavasti. Keskitymme jokaiseen asiakkaaseen yksilönä ja muotoilemme HR:n vastaamaan asiakkaan senhetkistä kehitysvaihetta ja toiminnan tavoitteita.

Kohti modernia ja osallistavaa henkilöstöjohtamista? Mitä siitä seuraisi?

Työntekijöiden kanssa yhdessä muotoiltuja innostavia ja sujuvia HR-prosesseja ja -työkaluja. Tolkkupäistä ja oikeudenmukaista työsuhdeasioiden hoitoa. Organisaatiokulttuuri ja työnantajakuva, jotka houkuttelevat parhaita osaajia – työpaikka, josta voi olla ylpeä.

HR:n tuki

Erisisältöiset HR-projektit, kartoitukset ja selvitykset työskennellen yhdessä organisaation oman HR-tiimin kanssa. Henkilöstöjohdon ja -asiantuntijoiden konsultointi, mentorointi ja coaching tavoitteena esim. oman roolin selkiyttäminen, oman työhyvinvoinnin edistäminen, tuki yksittäisessä kehittämisprojektissa tai uusien toimintatapojen ja työkalujen ideointi.

Ulkoistettu HR / People Operations

Ulkoistettu henkilöstöasiantuntija tai -päällikkö vastaten yksittäisestä HR-projektista, osasta yrityksen HR-toimintoja tai pienemmissä organisaatiossa koko HR:n tehtäväkentästä. Vastuulla voi olla esimerkiksi HR-prosessien ja työkalujen uudistaminen, työsuhdeasioiden ohjeistaminen ja hoito, johtamisen ja organisaatiokulttuurin kehittäminen, työnantajamielikuvan kehittäminen, henkilöstön valmentaminen ja organisaation tilaisuuksien fasilitoinnit.

Rekrytoinnit

Rekrytointiprosessin tuki esimerkiksi rekrytointitarpeen ja tarvittavien osaamisten kirkastaminen, rekrytointimedioiden valinta, alkukarsinnat ja haastattelut. Ryhmämuotoinen toiminnallisiin menetelmiin perustuva soveltuvuusarviointi, jossa työnantajan edustajat ovat mukana seuraamassa potentiaalisten kandidaattien työskentelyä.

Asiakastarinat

Kaito Insights
Efima
Labroc

Sanottua

"Asiantuntijaliiketoiminnassa ihmiset luovat arvon. HR-kumppanin kanssa työskentelyn pitää olla joustavaa, laadukasta ja luottamuksen alaista. Yhdessä Agenssin kanssa keskustellen löydämme kehitystä vaativat HR-asiat."

Saku Sell
Toimitusjohtaja, Kaito Oy

"Agenssin kanssa toimiminen on ollut tavoitteellista ja ketterää ja ylittänyt odotuksemme. Agenssin kumppanuus HR-toiminnan kehittäjänä ja sparraajana on ollut juuri oikea valinta."

Tero Salminen
toimitusjohtaja, Efima.

"Rekrytoinnissa käytetyt toiminnalliset menetelmät antoivat erittäin hyvää informaatiota ja syvemmän kuvan ehdokkaista kuin perinteiset menetelmät. Olemme olleet todella tyytyväisiä onnistuneesta rekrytoinnista."

Anni Lausvaara
toiminnanjohtaja, Yrjö ja Hanna Säätiö

Lisää aikaa ja fokusta HR:n kehittämiseen ja toimintoihin Agenssin blogissa

Innostava esiintyjä vai vaikuttava valmentaja – mitä tarvitset?

Tarja Pudas-JounilaTarja Pudas-Jounila 26.5.2021 — Valmennushommissa törmää usein erilaisiin oletuksiin ja odotuksiin siitä mitä tapahtuu, kun kutsutaan ulkopuolisia ammattilaisia auttamaan esimerkiksi yrityksen muutosprojekteissa. Termistöä on ihan vaivaksi saakka ja jotta se ei olisi liian helppoa, erilaisia nimikkeitä käytetään hyvin sekalaisesti. Valmentajia ja guruja löytyy moneen lähtöön ja moneen tarpeeseen.

HR on kuollut. Kauan eläköön HR!

Tarja Pudas-JounilaTarja Pudas-Jounila 14.3.2018 — HR on kuulemma kuollut. Sellaiseen sanomaan olen törmännyt joidenkin ahkerien bloggaajien ja aktiivisten LinkedIn-kirjoittajien tuotoksissa. Uskottava se kai sitten on, kun kirjoittajat ovat itse HR-ihmisiä, joiden pitäisi tietää asianlaita. Vai onko sittenkään?

Maailman paras työpaikka - ihan kiva tavoite?

Tarja Pudas-JounilaTarja Pudas-Jounila 24.5.2017 — Kun katselen yrityksen kuin yrityksen nettisivuja, joissa kerrotaan strategiasta, tavoitteista, työpaikasta tai rekrytoinnista, löydän helposti ja todella usein tavoitteen ”Haluamme olla toimialamme paras työpaikka”. Rohkeimmat uskaltavat kertoa haluavansa olla ”Suomen paras työpaikka”. Yltiöpäiset uskalikot julistavat tavoitteensa olevan olla ”Maailman paras työpaikka”.

Agenssin palvelut

Itsensä ja muiden johtamisen kehittäminen

Kehittyminen itsensä ja muiden johtamisessa edellyttää niin omien kuin organisaation yhteisten ajatusmallien ja johtamisuskomusten haastamista. Sille kehitysmatkalle saat meistä agenssilaisista lempeän jämäkän ja vaativan kumppanin.

Parempaa tiimien toimivuutta ja yhteistyötä

Valmennamme tiimejä löytämään oman tapansa työskennellä tavoitteellisesti yhdessä – myös haastavissa tilanteissa. Tavoitteena työyhteisö, jossa kaikkien on hyvä tehdä työtä ja jossa on aikaa ihmisille ja heidän potentiaalinsa nostamiselle.

Organisaation yhteisen suunnan ja kulttuurin kirkastaminen

Johtamis- ja organisaatiokulttuurin kehittäminen vaatii asenteiden, uskomusten ja käyttäytymisen rohkeaa tarkastelua ja arjen toimintatapojen sinnikästä uudistamista. Näissä prosesseissa me agenssilaiset kuljemme asiakkaan rinnalla ja pidämme työskentelyjen fokuksen kirkkaana.

Lisää aikaa ja fokusta HR:n kehittämiseen ja toimintoihin

Emme marssi jähmeiden konseptien kanssa paikalle, vaan teemme asiakkaan näköistä modernia HR:ää – ketterästi, tehokkaasti ja osallistavasti. Keskitymme jokaiseen asiakkaaseen yksilönä ja muotoilemme HR:n vastaamaan asiakkaan senhetkistä kehitysvaihetta ja toiminnan tavoitteita.